Domača stran    Gradbeništvo    Kamini brez dimnika    Zaščita pred golobi    O podjetju    Kontakt    Kje smo

 

 

Zgodovina podjetja PTS Vauda d.o.o. sega v leto 1972, ko je začel z delovanjem Jožef Vauda, takrat še kot samostojni podjetnik posameznik (s.p.).

Od vsega začetka je bila naša dejavnost prevozništvo s kiper kamioni. Kmalu smo dodali še storitve. Predvsem so bila to zemeljska dela, razni izkopi, ravnanje površine, priprava cestišč in podobno. Zmeraj smo bili cenovno ugodni in zanesljivi, kar nam je zagotavljalo veliko število strank v precejšnjem delu Štajerske.

Ob osamosvojitvi Slovenije smo tudi mi naredili korak naprej. Leta 1990 smo postali družba z omejeno odgovornostjo. Razširili smo svojo dejavnost na uvoz-izvoz materialov, gradbenih strojev ter drugih zanimivih predmetov. Kiper prevoze so postopoma zamenjali špedicijski prevozi po Sloveniji ter v Avstrijo in Hrvaško. Danes imamo dva kamiona prikoličarja 12 t, en kamion 7,5 t ter dva kombija.

Trgovina na debelo je postala enakovredna dejavnost prevozništvu. Tako je ostalo vse do danes, ko trgovina z gradbenim materialom, gradbenimi stroji in opremo počasi postaja naša poglavitna dejavnost. Povečali smo poslovne prostore, jih uredili in modernizirali.

 

Veselimo se vašega obiska.